Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ και η Ραχήλ Μακρή στην Κέρκυρα

Διήμερη περιοδεία  στα Ιωάννινα και στην Κέρκυρα  ξεκινούν αύριο Πέμπτη (31/10/2013) δύο  Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης).

Πρόκειται για  την απαρχή μιας νέας και δυναμικής  παρουσίας του Κινήματος σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου  να προωθηθεί το πλήρες κυβερνητικό  πρόγραμμα των ΑΝΕΛ, το οποίο εγκρίθηκε από το συνέδριο και δόθηκε αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα. 

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωί της  Παρασκευής οι δύο Βουλευτές των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μαζί με το κλιμάκιο των στελεχών που τους συνοδεύει, θα αναχωρήσουν μέσω Ηγουμενίτσας για Κέρκυρα.

Εκεί έχουν  προγραμματιστεί:

Επίσκεψη στην περιοχή του Τεμπλονίου όπου παραμένει  οξύτατο το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Συνάντηση με τους Δημάρχους των διαποντίων νήσων.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι δύο Βουλευτές, στη νέα κοινή τους δράση, θα δώσουν και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Προγραμματίζονται επίσης και ξεχωριστές συνεντεύξεις τους στα μεγάλα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Θα επιστρέψουν  στην Αθήνα αργά το βράδυ, αφού προηγουμένως πραγματοποιήσουν συνάντηση Εργασίας με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Κέρκυρας, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίου του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...