Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις: Θα απολυθούν οι συνδικαλιστές που είχαν ομήρους τους ελεγκτές στην Κέρκυρα


Για την «κατάσταση ομηρίας» των ελεγκτών Υγείας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από συνδικαλιστές μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για απίστευτο γεγονός, και επισημαίνοντας ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα φύγουν από το ΕΣΥ.

«Ενα κλιμάκιο απο δυο ελεγκτές πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσε ότι παρά πολλοί εργαζόμενοι έλειπαν από τις θέσεις τους, Εξεγέρθηκαν οι συνδικαλιστές, απείλησαν με βιαιοπραγίες τους ελεγκτές, τους εμπόδισαν να συνεχίσουν τον έλεγχο τους, και τους εγκλώβισαν σε ενα σημείο του νοσοκομείου» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ζήτησα την επέμβαση της εισαγγελέως, οι αρχές βρίσκονται στο νοσοκομείο, ο έλεγχος διενεργείται με τη συνοδεία ΕΛΑΣ και εισαγγελέως, αλλά μετά τα γεγονότα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις θέσεις τους. Ο Σύλλογος των Εργαζόμενων του νοσοκομείου έκανε τη φασαρία. Εγώ δώσει ήδη εντολή να διενεργηθεί επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν».

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, «όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση θα τεθούν αμέσως σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν απο το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους, δεν τους χρειάζεται και δεν τους θέλει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...