Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Ζάκυνθος: Διαβουλεύσεις για τα προβλήματα στα σχολεία

Την υλοποίηση μιας σειράς αναγκαίων παρεμβάσεων στα σχολεία του νησιού, μεταξύ των οποίων την εξασφάλιση θέρμανσης για τους μαθητές όλων των σχολείων, ζήτησαν από τον Δήμο Ζακύνθου, οι εκπρόσωποι της 2ης Ένωσης Γονέων στη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο, Στέλιο Μποζίκη και τον αρμόδιο για θέματα παιδείας, αντιδήμαρχο, Νίκο Ακτύπη.

Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος της Ένωσης, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για την επίλυση των προβλημάτων. Επεσήμανε, δε, ότι οι γονείς ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, χωρίς την επιβάρυνση τους με το οικονομικό κόστος των λύσεων αυτών.

Τα προβλήματα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε έμφαση στην αποκατάσταση από τα βράχια του προαυλίου στο δημοτικό Αγίου Λέοντα, στην αντιμετώπιση του προβλήματος της εισροής υδάτων στο αμφιθέατρο του γυμνασίου Βολιμών και στην τοποθέτηση σχολικών φυλάκων στο δημοτικό της περιοχής.

Από την πλευρά του συλλόγου γονέων του δημοτικού Κατασταρίου ζητήθηκε η αποκατάσταση του προαυλίου, ενώ υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την παροχή ψυχρής πίσσας και άλλων δομικών υλικών. Μάλιστα, ο δήμαρχος, μετά από παρέμβαση του προέδρου του συλλόγου γονέων του δημοτικού του Άμμου, τόνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού, καθώς και άλλες παρεμβάσεις στο ιστορικό αυτό σχολείο.

Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...