Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Κέρκυρα: Η Έλενα Ράπτη ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Ημερίδα για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (18.10.2013), στις 12:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο αποφάσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη δύναμη του διαδικτύου, καθώς και να την ευαισθητοποίηση τους, ως προς τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση σε αυτό.

Στην ημερίδα-διάλεξη θα παραστεί η βουλευτής κ. Ράπτη Έλενα, ως η μόνη εκπρόσωπος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Δίκτυο ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση και επικεφαλής στην Ελλάδα για το συντονισμό των εθνικών ενεργειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη και  αποτελεσματική αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, ως μέρος μιας μεγάλης πανευρωπαϊκής εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο « ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

Οι ημερίδες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς εντάσσονται στο γενικότερο  πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στην προσπάθεια έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη σύγχρονων μορφών εγκληματικότητας.

Επιπλέον είναι δυνατή ηΗ παρακολούθηση της ημερίδας μέσω live-streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cybercrimeunit.gr/index.html και www.cyberkid.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...