Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Regal Princess: Παρθενικό ταξίδι στη Κέρκυρα για το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.


Πρόκειται για το νέο πλοίο της Princess Cruises,, χωρητικότητας 3.560 επιβατών που θα συνδέει τη Βενετία με την Αθήνα μέσω Κέρκυρας.


Το νέο πλοίο της εταιρείας "Princess Cruises", το Regal Princess, θα κάνει το ντεμπούτο του σχεδόν δύο εβδομάδες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

Η εταιρεία την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωσε ότι το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου, χωρητικότητας 3.560 επιβατών θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου αντί για τις 2 Ιουνίου όπως είχε προγραμματιστεί. Υπενθυμίζεται ότι μόλις προ τεσσάρων μηνών είχε ξεκινήσει τα ταξίδια του ένα ακόμη πλοίο της εταιρείας, το Royal Princess.

Το παρθενικό του ταξίδι θα είναι επταήμερο με προορισμό από τη Βενετία στην Κέρκυρα, Αθήνα, Μύκονος και Κωνσταντινούπολη.
Το κρουαζιερόπλοιο κατασκευάζεται στο ναυπηγείο Fincantieri κοντά στη Βενετία της Ιταλίας με γρηγορότερους από τους αναμενόμενους ρυθμούς και θα είναι σχεδόν ίδιο με το Royal Princess, το οποίο "βαπτίσθηκε" τον Ιούνιο από τη Δούκισσα της Βρετανίας Kate.
Και τα δύο πλοία είναι 20% περίπου μεγαλύτερα από τα προηγούμενα πλοία της Princess και διαθέτουν μια σειρά σύγχρονων και πολυτελών χαρακτηριστικών στις κοινόχρηστες περιοχές, τις καμπίνες, τις πισίνες και το κατάστρωμα.

Με πληροφορίες από: corfupress.com, usatoday.com, princess.com και travelweekly.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...