Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

To Γυναικείο Φωνητικό σχήμα "Εμμέλεια" της Πολυφωνικής στην Κέρκυρα το Σάββατο

Αναχωρεί αυτό το Σάββατο 26/10/2013 το πρωί για την Κέρκυρα το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών προκειμένου να λάβει μέρος στην εκεί Συνάντηση Χορωδιών, που οργανώνει η Ένωση Χορωδιών του όμορφου νησιού του Ιονίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/10 το βράδυ, στις 7.30, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» στην διάρκεια της συναυλίας θα ερμηνεύσει τα έργα: «ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ» - ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ, σε μουσική ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ (Πιάνο- Χορωδία), «Τ’ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ» (1963), σε μουσική ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ & στίχους ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ (Ορχήστρα- Πιάνο- Χορωδία), ‘’ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ’’ (ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ), σε μουσική ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ & στίχους ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (Ορχήστρα- Πιάνο- Χορωδία), ‘’ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ’’ (1963), σε μουσική ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ & στίχους ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ (Ορχήστρα- Πιάνο- Χορωδία) και ‘’ΞΥΠΝΑ’’, σε μουσική ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΕΚΚΑ & στίχους ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΚΟΡΑ/ Solo Tenoro: Σπύρος Σουέρεφ (Ορχήστρα- Χορωδία).

Η Χορωδιακή επιμέλεια, η ενορχήστρωση και η διεύθυνση θα είναι του μαέστρου Σταμάτη Λέκκα (Διευθυντού του Μουσικού Σχολείου Πατρών και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ), ενώ πιάνο θα παίξουν η Αρετούσα Νικολοπούλου και η Δέσποινα Ζαφειροπούλου.

Θα συμμετάσχει από κοινού με την ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’, Ορχηστρικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πατρών (υπεύθυνη: Δήμητρα Αψόμωτου, Υποδιευθύντρια του Σχολείου). Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...