Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Κέρκυρα: σεμινάριο με θέμα: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για την διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κέρκυρα σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην ΚΕΡΚΥΡΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Λεωφ.  Δημοκρατίας 2, 2ος όροφος.

Το σεμινάριο θα είναι συνολικής διάρκεις 20 ωρών.

Ημερομηνία Έναρξης: Τρίτη 05/11/2013 και ώρα: 16:00

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες διεξαγωγής θα προσδιοριστούν σύμφωνα με τις επικείμενες αλλαγές σε θέματα φορολογικών ελέγχων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Εισηγητής: Θεοδώρου Ευάγγελος

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. , τα οποία είναι οικονομικά τακτοποιημένα και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί των οποίων οι επαγγελματικές ταυτότητες  είναι σε ισχύ .

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το 16ο  Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων,  Σαμάρα 2,1ος όροφος-Κέρκυρα, από την Παρασκευή 01/11/2013.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2661041148 , fax : 2661042388 –  e-mail: oee16pt@oe-e.gr  .

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το 16ο Περιφερειακό Τμήμα  Ιονίων Νήσων, Σαμάρα 2,1ος όροφος-Κέρκυρα,  αλλά και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...