Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Θ. Μαργαρίτης στη Ζάκυνθο: Η ΔΗΜΑΡ ανοιχτή σε συνεργασίες


"Η ΔΗΜΑΡ είναι ανοιχτή σε συνεργασίες" τόνισε στην ομιλία του στη Ζάκυνθο, ο Θόδ.Μαργαρίτης, μέλος  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Ο Θ. Μαργαρίτης ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση του κόμματος στη Ζάκυνθο.


Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του:


Από πολλές πλευρές, επιχειρείται να ερμηνευτεί κατά το δοκούν, η πολιτική συμμαχιών της ΔΗΜΑΡ. Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε συνεργασίες γιατί αυτές αποτελούν συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας. Με τη σημερινή πολιτική της ακραίας λιτότητας της ΝΔ και το δημαγωγικό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ,  δεν υπάρχουν περιθώρια συμπόρευσης.

Προφανώς όταν γίνουν εκλογές και υπάρξουν μετακινήσεις, επαναπροσδιορισμοί θέσεων και διάθεση για συμβιβασμούς,  ο δρόμος των πραγματικών συγκλίσεων θα είναι ανοικτός. Ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι « η κόλαση και ο παράδεισος». Είναι δημοκρατικά κόμματα με τα οποία έχουμε διαφωνίες αλλά και δυνατότητα διαλόγου. Αρκεί να μην διατυπώνουν ακραίες θέσεις, είτε αντικοινωνικές όπως η ΝΔ, είτε με αμφισημίες  για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας , όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...