Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Κέρκυρα: Κυριακή…..πάμε Πινακοθήκη!

Η Εθνική Πινακοθήκη – Παράρτημα Κέρκυρας σε συνεργασία με τις εκδόσεις image ξεκινά την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 το πρόγραμμα Κυριακή…..πάμε Πινακοθήκη!


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Κυριακάτικων δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5 έως 10 ετών και τις οικογένειές τους που θα πραγματοποιείται κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, εφόσον αυτή δεν συμπίπτει με κάποια αργία, και ώρες 11.30 – 13.00.  

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες όπως αφήγηση παραμυθιών, δημιουργικά εργαστήρια, συναντήσεις με καλλιτέχνες, μουσική και ζωγραφική τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τον χώρο της Πινακοθήκης, θα ενθαρρυνθούν να εκφραστούν δημιουργικά και να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.


Την πρώτη Κυριακή, 24 Νοεμβρίου,  η Εθνική Πινακοθήκη φιλοξενεί την αφηγήτρια παραμυθιών Τατιάνα Φραγκούλια η οποία έρχεται στην Κέρκυρα για να αφηγηθεί παραδοσιακά παραμύθια γεμάτες εικόνες. Ιστορίες με ζώα, όπως ο λύκος, η αλεπού, ο γάιδαρος, ο ποντικός και η θυγατέρα του αλλά και άλλες ευτράπελες με ανθρώπους, θα κεντρίσουν τη φαντασία των παιδιών τα οποία στη συνέχεια θα μεταφέρουν σε ζωγραφική όλες αυτές τις εικόνες που τα εντυπωσίασαν.
Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 26610 – 93333, καθημερινά από 8.30 έως 15.30.

Πρακτικές πληροφορίες
Εθνική Πινακοθήκη – Παράρτημα Κέρκυρας
Κάτω Κορακιάνα, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο

Επικοινωνία
Τηλ. 26610 – 93333 / Φαξ 26610 – 80233

Πρόσβαση

Το Παράρτημα βρίσκεται σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από την πόλη της Κέρκυρας, στην περιοχή της Κάτω Κορακιάνας, στον οδικό άξονα της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, με κατεύθυνση την Κασσιώπη και τη Δασιά.

Με το Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας: Νο 7 – Δασιά (τέρμα Κατωμέρι). Αφετηρία: Πλατεία Σαρόκο – Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...