Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Κέρκυρα: Έστελναν σε χυτήρια ακόμα και μηχανές αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκε η δράση τεσσάρων τσιγγάνων ηλικίας από 25 ως 45 χρόνων


Χωρίς όρια ήταν η δράση της συμμορίας τεσσάρων «κυνηγών» μετάλλων που περιφέρονταν με φορτηγό στην Κέρκυρα και «χτυπούσαν» αποθήκες σε αγροτικές περιοχές, από τις οποίες έκλεβαν ποσότητες σιδήρου, χαλκού και αλουμινίου. Όπως αποδείχθηκε, έστελναν σε χυτήρια ακόμη και... μηχανές αυτοκινήτων!


Η έρευνα για τη δράση των τεσσάρων τσιγγάνων ηλικίας από 25 ως 45 χρόνων, που είχαν συλληφθεί στις 15 Νοεμβρίου, είχε αποκαλύψει ότι είχαν διαπράξει τέσσερις διαδοχικές κλοπές στις περιοχές του Ζυγού, των Δουκάδων και του Σωκρακίου, κατά τις οποίες άρπαξαν από προαύλια σπιτιών και αποθήκες κουφώματα αλουμινίου, μεταλλικά αντικείμενα, σιδερένιες σκαλωσιές και εργαλεία αξίας 4.000 ευρώ.

Από τότε εξιχνιάστηκαν άλλες επτά κλοπές που διέπραξαν το τελευταίο εξάμηνο σε διάφορες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας και τα κλεμμένα αντικείμενα  βρέθηκαν στο φορτηγό που κατασχέθηκε και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μάλιστα, οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών εξιχνίασαν μία ακόμη περίπτωση κλοπής από αγρόκτημα στο Σωκράκι, από το οποίο οι δράστες είχαν κλέψει μία μηχανή αυτοκινήτου αξίας 500 ευρώ. Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...