Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Συμμορίες με ανήλικους έκαναν διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Γερές μπάζες έκαναν δυο διαφορετικές σπείρες τσιγγάνων που χτυπούσαν ακόμη και μέρα- μεσημέρι τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εξαρθρώσουν και τις δυο συμμορίες στις οποίες συμμετείχαν ανήλικα παιδιά.


Η μια από αυτές, που αποτελούνταν από δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 36 χρόνων, έναν 23χρονο και έναν 16χρονο, είχε διαρρήξει ένα σπίτι στο Κεφαλομάντουκο Κέρκυρας και είχε αρπάξει «ζεστά» μετρητά ύψους 6.400 ευρώ. 

Όμως, ο 23χρονος εντοπίστηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ οι συνεργοί του που έχουν στα χέρια τους τα κλεμμένα χρήματα αναζητούνται.

***Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στο Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας μια 26χρονη τσιγγάνα που διαπιστώθηκε ότι, μαζί με άλλους δύο άνδρες ηλικίας 15 και 25 χρόνων και δύο γυναίκες 17 και 18 χρόνων, είχαν τρυπώσει σε ένα σπίτι και είχαν κλέψει μικρό χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ένα κινητό αξίας 5.000 ευρώ. Η 26χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων συνεργών της συνεχίζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...