Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Καστανιά Κέρκυρας: Νοίκιαζε σπίτια σε παράνομους μετανάστες

Άνδρες της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τέσσερις Σύριους και δύο Πακιστανούς που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα - Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων

Ακριβά θα πληρώσει τη δίψα του για κέρδος και την πρόθεσή του να μην καταβάλλει τους φόρους που αναλογούσαν στα έσοδά του, ο 62χρονος ιδιοκτήτης διαμερισμάτων στην Καστανιά Κέρκυρας που τα νοίκιαζε σε μετανάστες χρεώνοντάς τους με το «κεφάλι»!

Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τέσσερις Σύριους ηλικίας 15 ως 40 χρόνων και δύο Πακιστανούς ηλικίας 23 και 34 χρόνων οι οποίοι δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα και βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, δεν άργησαν να εντοπίσουν τα σπίτια όπου κατοικούσαν και να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη, επειδή τα είχε εκμισθώσει σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε διώξεις για παράνομη εκμίσθωση στον 62χρονο και για παράνομη παραμονή στη χώρα, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των περιορισμών διαμονής στους έξι αλλοδαπούς οι οποίοι θα επαναπροωθηθούν στη χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...