Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Έλεγχοι από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στην Κέρκυρα

Εντοπίστηκαν τρεις πλανόδιοι πωλητές για παράνομη κατοχή εμπορευμάτων καθώς και δύο αλλοδαποί για επαιτεία


Κατασχέθηκαν 500 περίπου προϊόντα παραεμπορίου (χαλιά, ρολόγια, γυαλιά ηλίου καθώς και άλλα αντικείμενα) ενώ βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 3.000 ευρώ

Εντοπίστηκαν χθες (09.12.2013) το πρωί και το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας τρεις πλανόδιοι μικροπωλητές, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 46 ετών και ένας 41χρονος υπήκοος Σενεγάλης, για παράνομη κατοχή προϊόντων παραεμπορίου καθώς και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 29 και 37 ετών για επαιτεία.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους τρεις πλανόδιους μικροπωλητές, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση του οργανωμένου παραεμπορίου στην πόλη της Κέρκυρας και στην κατοχή τους βρέθηκαν 500 περίπου παράνομες συσκευασίες και προϊόντα (χαλιά, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα), τα οποία προορίζονταν να πωληθούν στην τοπική αγορά.

Επίσης σε ακόμη δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν στις Αλυκές Ποταμού Κέρκυρας, δύο υπηκόους Μπανγκλαντές, ηλικίας 29 και 37, οι οποίοι ζητούσαν χρήματα από διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.

Στην συνέχεια και σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, επιβλήθηκαν στους τρεις πλανόδιους μικροπωλητές πρόστιμα συνολικού ύψους 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...