Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Ζάκυνθος: Τα έγγραφα που ζητάει ο δήμαρχος για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο δήμαρχος Ζακύνθου έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ, για όσους πολίτες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα...


Να προσέλθουν στον δήμο έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, προσκομίζοντας τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ, το εκκαθαριστικό της εφορίας και την αστυνομική τους ταυτότητα, καλεί ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, τους δημότες στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ, λόγω αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών.


Όπως αναφέρει ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, η ΔΕΗ αδυνατεί να παράσχει στον δήμο τα απαραίτητα στοιχεία των οφειλετών και για τον λόγο αυτόν πρέπει οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο δήμος, έπειτα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ, για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων λογαριασμών δημοτών, εξαιτίας των οποίων έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε κατοικίες. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι η Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ώρα 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...