Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Απευθείας πτήσεις των Aer Lingus, Ryanair και easyJet προς Κέρκυρα από τη νέα σεζόν

Airbus A321 landing at London Heathrow Airport...
 (2007) (Photo credit: Wikipedia)

Από 16 Απριλίου 2014 ξεκινούν οι απευθείας αεροπορικές πτήσεις Δουβλίνο - Κέρκυρα με την ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους Aer Lingus


Η ημερολογιακή διάρκεια που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις αυτές για το 2014 θα είναι έως τις 25 Οκτωβρίου.

Επίσης, στις 30 Μαρτίου ξεκινά και η πρώτη πτήση για το 2014, Κέρκυρα - Λονδίνο της easyJet. Το αεροσκάφος της βρετανικής εταιρείαςς θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο του Gattwick.


An EasyJet Airbus A319 takes off.
An EasyJet Airbus A319 takes off. (Photo credit: Wikipedia)
Όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει στο Bristol απευθείας από Κέρκυρα, η πρώτη πτήση θα είναι στις 25 Απριλίου 2014. Ακόμη, η πρώτη πτήση για το Παρίσι εγκαινιάζεται στις 4 Ιουλίου, ενώ για Ρώμη και Μιλάνο τα απευθείας δρομολόγια ξεκινούν από τις 28 Ιουνίου. Για Νάπολη της Ιταλίας από τις 2 Ιουλίου.

Τέλος, η εταιρεία Ryanair, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με απευθείας πτήσεις από Κέρκυρα και ολοένα προσθέτει νέους προορισμούς. Προορισμοί της εταιρείας από το νησί των Φαιάκων είναι: Βρυξέλλες (Βέλγιο), Δανία, Ντύσσελντοφ, Φρανκφούρτη και Βρέμη (Γερμανία), Μιλάνο και Ρώμη (Ιταλία), Όσλο (Νορβηγία) και προς έξι προορισμούς στη Βρετανία. Σημειώνεται ότι η πρώτη πτήση από Κέρκυρα για Λονδίνο με τη Ryanair είναι στις 31 Μαρτίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...