Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Κέρκυρα: Τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη από τον Ροταριανό Όμιλο

Στα πλαίσια των κοινωνικών προσφορών του στην τοπική κοινωνία ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας πραγματοποίησε άλλη μια δράση.


Θέλοντας να βοηθήσει τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων οικογένειες συμπολιτών μας που δυστυχώς στερούνται τα βασικά αγαθά πρόσφερε σε 100 οικογένειες πακέτα με τρόφιμα.Η μεταφορά των τροφίμων καθώς και η δημιουργία των πακέτων έγινε από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας ενώ η διανομή στις οικογένειες έγινε μέσω του τοπικού τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αντιπροσωπία μελών του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας που παραβρέθηκε κατά την διανομή των τροφίμων έγινε αποδέκτης πολλών ευχαριστιών τόσο από τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού όσο και από τις οικογένειες που παραλάμβαναν τα πακέτα τροφίμων.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας ευχαριστεί την εταιρεία ΖΑΝΑΕ , το σούπερ μάρκετ Μετρό και την εταιρεία Προϊόντα Ζαχαροπλαστείου του Ευάγγελου Προβατά για την βοήθεια τους στην συγκέντρωση των τροφίμων.

Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, ευχόμαστε το 2014 να είναι το έτος που θα φέρει υγεία, ευτυχία και ευημερία για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...