Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Νεαροί πωλούσαν ναρκωτικά ο ένας στον άλλο

Στα σπίτια τεσσάρων νεαρών κατασχέθηκαν συνολικά 57,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Πέρασαν από την Πρέβεζα στη Λευκάδα για να αγοράσουν ναρκωτικά τρεις νεαροί φίλοι, αλλά λίγο πριν επιστρέψουν στην πόλη απ' όπου ξεκίνησαν έπεσαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε μπλόκο που είχαν στήσει άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος, ένας 18χρονος και ένας 20χρονος Αλβανός μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,1 γραμμαρίων. Οι επιβάτες αποκάλυψαν ότι την είχαν προμηθευτεί από έναν 21χρονο στη Λευκάδα, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε, συνελήφθη και αποκάλυψε και αυτός με τη σειρά του τον δικό του προμηθευτή!

Έτσι, στήθηκε ελεγχόμενη αγοραπωλησία ναρκωτικών και μόλις εμφανίστηκε ο 19χρονος διακινητής για να πουλήσει στον 21χρονο 9,6 γραμμάρια κάνναβης, βρέθηκε με χειροπέδες Στα σπίτια των τεσσάρων νεαρών κατασχέθηκαν συνολικά 57,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...