Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Κέρκυρα: Πεντάδα συλλήψεων για... φρουτάκια!

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόλη της Κέρκυρας τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 45, 60, 63, 41 και 54 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διενέργειας παράνομων τυχερών παιχνιδιών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και υγειονομικών παραβάσεων.


Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας σε καφετέρια-μπαρ, ιδιοκτησίας του 45χρονου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση συστήματος έξι ηλεκτρονικών υπολογιστών με κεντρική μονάδα ελέγχου «server» για τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού «φρουτάκια».


Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που εντάσσεται στους γενικότερους ελέγχους αντιμετώπισης του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του καταστήματος, ηλικίας 41 και 54 ετών, οι οποίες χειρίζονταν μέσω του κεντρικού υπολογιστή τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού, επιτρέποντας τον παράνομο στοιχηματισμό σε δύο παίκτες, ηλικίας 60 και 63 ετών, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Εκτός των ηλεκτρονικών υπολογιστών, υπήρξε κατάσχεση και 2.050 ευρώ, ως προϊόν παράνομης δραστηριότητας. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή της 41χρονης υπαλλήλου οκτώ χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Πηγή: corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...