Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Κ. Παπαζάχος: Οι κάτοικοι να μην επιστρέψουν στα σπίτια

Ο καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κ. Παπαζάχος δήλωσε πριν λίγο στη δημόσια τηλεόραση: Οι κάτοικοι να μην επιστρέψουν στα σπίτια, αν έχουν υποστεί και την παραμικρή ζημιά


Κλειστοί τη Δευτέρα οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία σε όλη την ΚεφαλονιάΤην κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση, περιέγραψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος (φωτό).

«Βρισκόμαστε σε φάση καταγραφής των ζημιών, ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρο το νησί και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλλονιάς είναι σε επιφυλακή και έχουν βγει στους δρόμους. Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μόνο ζημιές, κυρίως από σπασμένες τζαμαρίες μαγαζιών και άλλων γυάλινων ειδών, καθώς και σε παλιά κτίρια του νησιού», είπε.

Ακόμα ο κ. Κεκάτος επισήμανε: «Κάποιες περιοχές της Κεφαλονιάς έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τα συνεργεία της ΔΕΗ έχουν ήδη πιάσει δουλειά, για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ενώ υπάρχουν και κατολισθήσεις βράχων σε επαρχιακούς δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...