Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Ληξούρι: Μετά από καβγά, εκκενώθηκε το νοσοκομείο

Αντέδρασαν κάποιοι κάτοικοι στη μεταφορά των ασθενών στο νοσοκομείο του Αργοστολίου - Τελικώς το κτήριο εκκενώθηκε, αλλά οι 8 από τους 9 ασθενείς πήγαν σπίτι τους! 


Δεν ήταν απλή τελικά η εφαρμογή της απόφασης εκκένωσης του νοσοκομείου του Ληξουρίου, που αποφασίστηκε νωρίτερα, καθώς ο έλεγχος των μηχανικών διαπίστωσε πρόβλημα με τη στατικότητά του.  


Λίγο μετά, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν απέξω, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, o Δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη να γίνει σύσκεψη στο Ληξούρι για να μεταφερθούν στη νέα πτέρυγα στο Ληξούρι.

Η αντιπρόταση των κατοίκων που αντιδρούσαν ήταν να μεταφερθούν οι ασθενείς στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, ενώ όπως έγινε γνωστό, η αιτία αντίδρασής τους, δεν ήταν η εκκένωση του παλιού κτηρίου, αλλά η μεταφορά των ασθενών στο Αργοστόλι. Κι αυτό, γιατί, όπως καταγγέλουν, υποψηάστηκαν πως θα ήταν η αφορμή να κλείσει εντελώς και δια παντός το Νοσοκομείο στο Ληξούρι.

Τελικά, το νοσοκομείο εκκενώθηκε, όμως μόνο ένας ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, καθώς οι υπόλοιποι 8 επέστρεψαν σπίτια τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο της νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου θα λειτουργούν από αύριο Παρασκευή τα επείγοντα και τα εξωτερικά ιατρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...