Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ληξούρι: Ο Σαμαράς βλέπει το μέγεθος της καταστροφής

Το Ληξούρι επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής από των σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, της Κυριακής.


Σε δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε την άμεση αντίδραση του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια άμεση αντιμετώπιση". Ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ιδίως για τους κατοίκους του Ληξουρίου, με τους οποίους και συνομίλησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.


Το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρωθυπουργό προσγειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στις 23:20 και αμέσως μετά ακολούθησε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία φορέων, παραγόντων και εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά ο κ. Σαμαράς για τις ζημιές που έχει υποστεί το νησί, αλλά και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τις αρχές.

"Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού. Θα κάνουμε τώρα μία πρώτη σύσκεψη. Απόψε θα κοιμηθούμε εδώ και το πρωί θα δούμε περισσότερα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα" δήλωσε κατά την άφιξή του, το βράδυ ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...