Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Άνοιξαν τα σχολεία στην Κεφαλονιά... αλλά όχι όλα

Ποια εξαιρούνται - Ανακοίνωση του ΔήμουΆνοιξαν σήμερα Δευτέρα τα σχολεία στην Κεφαλονιά, ωστόσο κάποια παραμένουν κλειστά λόγω των εκτεταμένων ζημιών από τους απανωτούς σεισμούς που «χτυπούν» το νησί.


Ποια σχολεία δεν άνοιξαν σήμερα


-Τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Ληξουρίου δε θα λειτουργήσουν και θα παραταθεί για σύντομο χρονικό διάστημα η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι της περαίωσης των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης.

-Το Νηπιαγωγείο Κεραμειών δε θα λειτουργήσει μέχρι περάτωσης των εργασιών αποκατάστασης.

-Το 1ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου θα λειτουργήσει την Τρίτη 18-2-2014 για ολοκλήρωση παρεμβάσεων.

-Για τα τμήματα του ολοήμερου 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αργοστολίου στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών.

-Το Νηπιαγωγείο Λακύθρας θα μεταστεγαστεί στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Σβορωνάτων.
-Το 1ο και 2o Δημοτικό Ληξουρίου θα συστεγασθούν προσωρινά σε πρωiνή βάρδια στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Ληξουρίου και θα λειτουργήσουν από την Τρίτη 18-2-2014 για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών.

-Αναστέλλεται προσωρινά για την Τρίτη 18-2-2014 η λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου για επαναξιολόγηση.

-Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου θα μεταστεγαστεί προσωρινά και σε απογευματινή βάρδια στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολεία Αργοστολίου από την Τρίτη 18-2-2014, λόγω επαναξιολόγησης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

-Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Σάμης μέχρι την επανεξέταση των τουαλετών από τον ΟΣΚ.

-Το 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, το 1ο Λύκειο Αργοστολίου και το Εσπερινό Γυμνάσιο Αργοστολίου θα λειτουργήσουν την Τρίτη 18-2-2014 στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου-1ου ΓΕΛ μετά την θετική γνωμάτευση του ΟΣΚ.

-Το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου θα λειτουργήσει προσωρινά από την Τρίτη 18-2-2014 (για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών) σε απογευματινή βάρδια στο κτίριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

-Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου θα λειτουργήσει προσωρινά από την Τρίτη 18-2-2014 (για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών) σε απογευματινή βάρδια στο κτίριο του 2ου ΓΕΛ.

-Το Γενικό Λύκειο Κεραμειών θα λειτουργήσει στο κτίριό του (εξαιρουμένων του Β’ και Γ΄ ορόφου) και σε 3 αίθουσες του παρακείμενου Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών.

-Το Γυμνάσιο Ληξουρίου θα λειτουργήσει την Τρίτη 18-2-2014 για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών, οπότε και θα λειτουργήσει μερικώς στο ΕΠΑΛ Ληξουρίου και σε προκατασκευασμένες αίθουσες.

-Το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου θα λειτουργήσει την Τρίτη 18-2-2014 για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών και ακολούθως θα λειτουργήσει προσωρινά σε απογευματινή βάρδια στο ΕΠΑΛ Ληξουρίου και στη συνέχεια στο σύνολό του στις προκατασκευασμένες αίθουσες οι οποίες τοποθετούνται σε επιλεγμένο χώρο.

-Το ΕΠΑΛ Ληξουρίου θα λειτουργήσει την Τρίτη 18-2-2014 για εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών και ακολούθως θα λειτουργήσει ένα τμήμα του στο ΤΕΙ Ληξουρίου και ένα άλλο τμήμα του σε isobox. Τα εργαστήρια θα μεταφερθούν στην αίθουσα τελετών του σχολείου.

-Το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης θα λειτουργήσει σε πρωινή βάρδια στο Δημοτικό Αγίας Θέκλης από την Τρίτη 18-2-2014 λόγω μεταφοράς μαθητών.

-Για το Γυμνάσιο και Λύκειο Σάμης αναστέλλεται η λειτουργία τους μέχρι τον επανέλεγχο από τον ΟΣΚ.

Όσον αφορά στους παιδικούς σταθμούς, αναστέλλεται η λειτουργία τους μέχρι την έκδοση νέας ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...