Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης: "Πόρτα" στους φασίστες - δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που καμώνονται τους φιλάνθρωπους!

 
Τις αναφορές της Χρυσής Αυγής, σε ανακοινώσεις της για τις «θριαμβευτικές υποδοχές στο Ληξούρι», του κλιμακίου της, καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.


Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της: 


«" Πόρτα "στους φασίστες - δολοφόνους Της Χρυσής Αυγής ΠΟΥ καμώνονται πολυακουσμένα φιλάνθρωπους ΟΙ φασίστες Της Χρυσής Αυγής, με τη βοήθεια ορισμένων τοπικών φίλιων μέσων ενημέρωσης, διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα, κάνοντας λόγο για θριαμβευτικές υποδοχές στο Ληξούρι. Δεν περιμένει βέβαια κανείς από τους νεοναζί να σέβονται την άρνηση των πληγέντων να δεχτούν τη βοήθειά τους. Ούτε περιμένει κάτι διαφορετικό από ορισμένα επικοινωνιακά πλάνα την ώρα που ο λαός μετρούσε τις πληγές του.

Μάλιστα, με θράσος απευθύνονται στις κατεστραμμένες από το σεισμό οικογένειες, στους άστεγους και τους εγκαταλειμμένους από κάθε κοινωνική κρατική μέριμνα για να τους πείσουν ότι με το σεισμό τα βάσανά τους τελείωσαν, ότι ήρθε "σωσμός"! Θέλουν να κάνουν το λαό να πανηγυρίσει για το φαγοπότι των καπιταλιστών πάνω στα ερείπια. Αυτοί είναι! Αποκαλύπτονται: μαντρόσκυλα και πορτιέρηδες στα μαγαζιά των μεγαλοεργολάβων και των διαφόρων φιλάνθρωπων της πλουτοκρατίας που τους χρηματοδοτούν ασύστολα. Λένε ότι θα ξανάρθουν. Μολών λαβέ. Είμαστε προετοιμασμένοι. Το λέμε και είναι ηχηρό:'' Πόρτα'' στα τσιράκια του κεφαλαίου, στα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας, που θέλουν δήθεν να συνδράμουν τους πληγέντες! Έξω νεοναζί καθάρματα από τη γη των δεκάδων εκτελεσμένων πατριωτών. Ούτε νερό - ούτε «τη θέρμη τους" δε θέλουμε από τους φασίστες - δολοφόνους της Χρυσής Αυγής! Ειδικά στη γη των επαναστατικών αγώνων, το Ληξούρι ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...