Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Στην Κεφαλονιά την Τρίτη η Ολγα Κεφαλογιάννη

Θα μετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για τον συντονισμό δράσεων με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους σεισμούς


Για την Κεφαλονιά αναχωρεί αύριο το πρωί η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου θα μετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για τον συντονισμό δράσεων με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους σεισμούς, αλλά και την προβολή του νησιού ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.


Στην Κεφαλονιά βρίσκονται ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Αν. Λάσκος, ο γ.γ. του ΕΟΤ, Π. Λειβαδάς καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, έδωσε σήμερα από το νησί, όπου βρίσκεται, εντολές για άμεση ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές από τον νέο ισχυρό σεισμό.

Για το νησί επίσης έχει αναχωρήσει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ. Τις σεισμόπληκτες περιοχές θα επισκεφθεί την Πέμπτη και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...