Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Θετικά τα μηνύματα για την Κεφαλλονιά από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση

Θετικά μηνύματα για την Κεφαλλονιά εξέπεμψε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού BIT 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου. 


Στη Διεθνή Έκθεση συμμετείχε η Κεφαλλονιά με δική της παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εκπροσωπούμενη τόσο από τον δήμο όσο και από την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Καταλυμάτων Κεφαλλονιάς & Ιθάκης και την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς.


Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού του δήμου Κεφαλλονιάς, Βαγγέλης Κεκάτος, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμο στο Μιλάνο, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι, σε συνεργασία με τη διευθύντρια του ΕΟΤ στο Μιλάνο, Κυριακή Μπουλασίδου, είχε σημαντικές συναντήσεις εργασίας με ταξιδιωτικούς παράγοντες της Ευρώπης, διευθυντικά στελέχη ναυτικών εταιρειών καθώς και με τον διευθυντή της GRIMALDI LINES, Fausto Di Niro, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κεφαλλονιάς με την Ιταλία. Επιπλέον, υπήρξε συνάντηση συνεργασίας με τον δήμαρχο της Νήσου Ischia, Giuseppe Ferrandino, στο πλαίσιο της υπογραφής πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ των δύο νησιών.

Παράλληλα, προγραμματίστηκε συνεργασία με τον επικεφαλής του Ελληνικού Ινστιτούτου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, Παντελή Παπαδόπουλο, και με την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ca΄Foscari, Ευγενία Λιοσάτου, για την οργάνωση ειδικής πολιτιστικής εκδήλωσης προβολής της Κεφαλλονιάς στη Βενετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...