Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Δήμαρχος Κεφαλονιάς: Εγώ θα πληρώσω τα έξοδα διαμονης των υπουργών

Αλαλούμ με τα 11.239 ευρώ που κόστισε η διαμονή στο νησί για υπουργούς, γενικούς γραμματείς, μηχανικούς, καθηγητές κ.α.

Ένα απίστευτο αλαλούμ έχει δημιουργηθεί στην Κεφαλονία σχετικά με το ποιος θα καλύψει το κόστος της διαμονής στο νησί τις πρώτες ημέρες του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ της 26ης Ιανουαρίου υπουργών, γενικών γραμματέων, καθηγητών, μηχανικών, στρατιωτικών ακόμα και δημοσιογράφων.


Σύμφωνα με τις προσφορές από τις επτά ξενοδοχειακές μονάδες που προσέφεραν στέγη για μια ή δύο βραδιές το ποσό ανέρχεται σε 11.239,60 ευρώ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα έξοδα μπαρ που έκαναν κάποιοι από τους κρατικούς υπαλλήλους-φιλοξενούμενους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα εισήχθη προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά αποσύρθηκε μετά από αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr, υποστήριξε ότι το θέμα δεν τέθηκε ποτέ καθώς ο ίδιος όταν είδε τις προσφορές το απέσυρε πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση. Δήλωσε, μάλιστα, ότι προτίθεται να καλύψει από την τσέπη του το ποσό αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ούτε ποιός θα πληρώσει το ποσό, ούτε ποιους αφορά αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...