Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Vodafone: Παράταση της δωρεάν επικοινωνίας στην Κεφαλλονιά

Θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο για τους συνδρομητές της εταιρίας


Για ολόκληρο τον Φεβρουάριο παρατείνει την παροχή δωρεάν επικοινωνίας στους συνδρομητές της στην Κεφαλλονιά η Vodafone.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρία, παρατείνεται το διάστημα ισχύος της προσφοράς δωρεάν επικοινωνίας για τους συνδρομητές και της καρτοκινητής έως και το τέλος Φεβρουαρίου.


Ειδικότερα, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής θα έχουν εκ νέου δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, 1500 γραπτά μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και 1500ΜΒ Μobile Ιnternet με ισχύ από 8/2/2014 έως και τις 28/2/2014 επιπλέον οποιουδήποτε πακέτου ή bonus έχουν πιθανά ενεργοποιημένο.

Στους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, παρέχονται δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, 1.500 γραπτά μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και 1500 ΜΒ Μobile Ιnternet, από 1/2/2014  και για ολόκληρο το Φεβρουάριο, επιπλέον της ενσωματωμένης χρήσης που έχουν στο πρόγραμμά τους.

Επίσης, συνεχίζει να ισχύει η διακοπή της διαδικασίας φραγής εξερχομένων ή εισερχομένων κλήσεων για τους συνδρομητές συμβολαίου στην περιοχή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έως και τις 28/2/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...