Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κέρκυρα: Σάκοι με 110 κιλά χασίς κρυμμένοι σε παραλία

Οι λιμενικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το χώρο και δεν άργησαν να εντοπίσουν δυο Αλβανούς που κατέφθασαν για να παραλάβουν τους σάκους με τα ναρκωτικά


Διαστάσεις καταιγίδας έχουν πάρει οι προσπάθειες εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία προς την Ελλάδα, που γίνονται καθημερινά με κάθε μέσο! Μετά τις αλλεπάλληλες κατασχέσεις φορτίων με ναρκωτικά στην Ήπειρο, τα αλβανικά καρτέλ επιχειρούν να τα μεταφέρουν και μέσω θάλασσας στην Κέρκυρα.


Μια πληροφορία που έφτασε από ιδιώτη ο οποίος έκανε βόλτα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Περιστερών, οδήγησε εκεί τους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού οι οποίοι διαπίστωσαν ότι υπήρχαν επιμελώς κρυμμένοι τέσσερις σάκοι οι οποίοι περιείχαν 92 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 109 κιλών και 220 γραμμαρίων.

Οι λιμενικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το χώρο και δεν άργησαν να εντοπίσουν δυο Αλβανούς που κατέφθασαν για να παραλάβουν τους σάκους με τα ναρκωτικά. Οι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους όπου δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα για να εντοπιστούν οι μεταφορείς του φορτίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην συκοφαντούν ή να θίγουν κάποιον. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...